Ministeeriumi uuest pressiesindajast sai kantsleri mainekorraldaja (7)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tea Varraku isiklik Facebooki-konto kajastab vaid tema tööga seotut. Näiteks viimati taasjagas ta kolme aasta tagust – siis oli ta veel Tallinna Tehnikaülikooli prorektor – pilti kohtumisest mustanahaliste välistudengitega.
Tea Varraku isiklik Facebooki-konto kajastab vaid tema tööga seotut. Näiteks viimati taasjagas ta kolme aasta tagust – siis oli ta veel Tallinna Tehnikaülikooli prorektor – pilti kohtumisest mustanahaliste välistudengitega. Foto: Facebook

Kuna haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Tea Varrak ei jõudnud enam ise oma Facebooki lehele tööga seotud postitusi panna, tegeleb sellega nüüd kommunikatsiooniosakonda tööle võetud inimene.

Ametijuhendi järgi on uue kommunikatsioonikonsultandi tööeesmärk tagada, et kantsleri suhtlus avalikkusega sujuks tõrgeteta. Esimese tööülesandena on juhendis märgitud kantsleri sotsiaalmeedia haldamine.

«Kantsleriga seotud sündmused ja kohtumised on sotsiaalmeedias operatiivselt, originaalselt ning kvaliteetselt kajastatud. Sotsiaalmeediasse loodud sisu vastab kanali eripärale. Sihtgrupp on teadlik ministeeriumi tegevustest,» seisab ametijuhendis.

Ministeeriumist ise öeldakse aga, et juhend on eksitav. Tõsi, kantsleri Facebooki-postitusi tehakse küll tema eest, kuid see moodustab kõigist tööülesannetest (ürituste korraldamisest infomaterjalide koostamiseni) väga väikese osa.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles