Raasiku vallavanemat ootab umbusaldusavaldus

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Raasiku piirkonnale.
Vaade Raasiku piirkonnale. Foto: Sander Ilvest / Postimees

8. mail esitasid Kodukoha Eest kuuluvad vallavolinikud umbusaldusavalduse Raasiku vallavanem Andre Sepa vastu, kirjutab Harju Elu.

Umbusaldajateks on Avo Möls, Maarja Sikut, Olev Sinijärv, Rene Lill, Olev Rähni, Anne Veltmann-Veski ja Kadi Tammaru. Umbusaldust hääletatakse 1. juunil. Umbusaldamise põhjuseks on käesoleva aasta aprillis Raasiku alevikus viiel hektaril toimunud lageraie. Krunt, kus lageraiet tehti, kuulub vallale.

Avo Mölsi arvates vallavanem Sepp ei oleks tohtinud seda lubada. «See oli täiesti kooskõlastamata. Isegi vallavalitsusest pole see läbi käinud. Leping, mis on sõlmitud teostajaga, ei oma juriidilist pädevust,» väitis Möls.

Lageraiet teostas Hegand OÜ. «Vedu on neil pooleli, kuna raierahu tuli peale,» täpsustas Möls.

Raasiku vallavolikogus on kokku 17 liiget. Umbusaldusele toetajaid valimisliidust Raasiku Vald ja kahelt üksikkandidaadilt Möls otsinud veel ei ole. «Meie oleme oma arvamuse välja ütelnud ja siis teised mõtelgu kaasa,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles