Video: endise Defrage'i liikmed said Woodstockis korraldatud kakluse eest karistada

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Telesaade «Krimi» võttis välja videod kurikuulsa bändi Defrage, praeguse nimega Illumenium, kohtutoimikust, kus bändiliikmed peksid kolm aastat tagasi Tallinna baaris Woodstock inimesi.

Peksmiste, laamendamiste ja parklates CD-plaatide müümisega tuntuks saanud bändi liikmed sisenesid ühel märtsikuu varahommikul aastaid tagasi Woodstocki ja nõudsid teenindajalt 30 õlut ja kanatiibu.

Baari hakati sulgema ja teenindaja keeldus meeste nõudmisest. Mehed ähvardasid lõhkuda baari sisustuse. Õigepea kasvas tüli teiste asutuse klientide ja bändiliikmete vahel kogu baari hõlmavaks kakluseks.

Bändiliikmed ütlesid vahetult pärast sündmust, et tegelikult rünnati hoopis neid ja nad pidid end kaitsma. Kohtunik Merle Parts nii ei arvanud ja neli meest mõisteti süüdi kehalises väärkohtlemises.

Grupi ninamees Iskander Lindeman sai karistuseks neli kuud tingimisi, ülejäänud meestele – Ken Loosaarele, Sten Kõvatoomasele ja Silver Salusoole – mõisteti kas rahaline karistus või ühiskondlikult kasulik töö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles