Lingamimassaaži eestkõneleja loodab koolides seksuaalharidust reformida (5)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Kärsin on võtnud eesmärgiks võimalikult palju rääkida sellest, kui suurelt mõjutab mehe ja naise suhe tervist ja ka üldse tervet ühiskonda.
Epp Kärsin on võtnud eesmärgiks võimalikult palju rääkida sellest, kui suurelt mõjutab mehe ja naise suhe tervist ja ka üldse tervet ühiskonda. Foto: Liis Treimann

Eestis lingamimassaaži eestkõnelejana tuntust kogunud Epp Kärsin käib alates märtsist koolides loenguid pidamas ning kohtus sel nädalal ka riigikogu rahvastikukriisi lahendamise probleemkomisjoni juhi Siret Kotka-Repinskiga, sest koolitaja hinnangul tuleb iibe kasvatamiseks reformida seksuaalharidust.

Mitu aastat lingamimassaaži koolitajana tegutsenud Kärsin ütles ERRile, et koolides loengute pidamine on tänavu märtsis alustatud uus projekt, sest varem tegi ta sama asja tasulise seminari vormis, aga kõigil pole raha, et osaleda.

Koolides räägib Kärsin enda sõnul puudutuse tervendavast mõjust ja enda praktilistest kogemustest.

Saksa gümnaasiumi direktori Imbi Viisma sõnul käis Kärsin kolmapäeval seitsmenda klassi tüdrukute inimeseõpetuse tunnis ning ettepanek just tema esinema kutsuda tuli ühelt õpilaselt.

Teisipäeval käis Kärsin ka riigikogu rahvastikukriisi lahendamise probleemkomisjoni esimehe Siret Kotka-Repinski jutul, edastamaks sõnumit, et kui riik soovib olla jätkusuutlik ja iivet kasvatada, peab koolis antavat seksuaalharidust reformima ning Kärsini soovib sellel kaasa aidata.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles