«Tere Tallinn, tere Eesti, siin ma nüüd olen!»

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar otsesaates «Tele-Tallinn».
Edgar Savisaar otsesaates «Tele-Tallinn». Foto: Peeter Langovits.

Raepress lubab täna Kalev Sport telekanalil eetris olevat järjekordset otsesaadet Tele-Tallinn reklaamides, et selles jätkub põnevust lõpuni ning linnapea Edgar Savisaar avab saate juba kuulsaks saanud lausega.

Täna kell 21.30 on telekanalil Kalev Sport  eetris Tele-Tallinna otsesaade, kus küsimusi linnapea Edgar Savisaarele saavad esitada kõik televaatajad, teatas Raepress.

«Kuulsaks saanud lausega «Tere Tallinn, tere Eesti, siin ma nüüd olen,» alustab linnapea ka sel korral,» märkis linnavalitsus pressiteates. «Kõik muud saates käsitletavad teemad on uued ning põnevust jätkub saate lõpuni.»

Savisaare sõnul saab Tallinn järgmiseks aastaks hea eelarve ning ta on rahul, et linnas ei ole eelarve üle samasugust vägikaikavedu nagu riigivõimu juures Toompeal.

«Jumal tänatud, meil puuduvad luik, haug ja vähk, kes eelarvet igaüks ise suunas kisuksid,» märkis Savisaar Tele-Tallinna saadet tutvustavas pressiteates. «Meie tegutseme ühel meelel ja linnarahva huvides, nagu üks linnavalitsus seda tegema peabki.»

Raepress lubas teates, et mitte ainult küsijad, vaid ka linnavolikogu opositsioon saab saates öelda kõike, mida nad tahavad ning seekord ütlevad oma arvamuse Isamaa ja Res Publica Liidu ja sotside esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles