Altkäemaksukahtlusega Sõle keskuse juht astus Keskerakonnast välja (2)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkriminaalpolitsei pidas 16. mail kinni Sõle spordikeskuse juhi Toomas Ristlaane.
Keskkriminaalpolitsei pidas 16. mail kinni Sõle spordikeskuse juhi Toomas Ristlaane. Foto: Tairo Lutter

Eelmisel nädalal korduvas altkäemaksu võtmises kahtlustuse saanud Sõle spordikeskuse juht Toomas Ristlaan pole enam tänasest Keskerakonna liige.

Reedel esitas Ristlaan tagasiastumisavalduse ka Sõle spordikeskuse juhataja kohalt. Keskerakonda kuulus ta alates 2002. aasta 5. novembrist ning tema erakonna liikmelisus lõppes täna.

Eelmisel kolmapäeval esitatud kahtlustuse järgi võttis tuntud autosporditegelane Ristlaan Sõle spordikeskuse juhatajana ühelt spordikeskuse kliendilt korduvalt altkäemaksu selle eest, et klient saaks endale sobivamaid sportimisaegu, nende eest oleks tasu soodsam ning asjaajamine sujuks kiiremini. Ristlaan küsis kahtlustuse kohaselt altkäemaksu ise aktiivselt.

Sõle spordikeskus avati eelmise aasta oktoobris ja kahtlustuse järgi võttis Ristlaan altkäemaksu tänavu kevadel 3000-4000 euro jagu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles