Eesti Meedia uuriva ajakirjanduse juhiks saab Holger Roonemaa (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holger Roonemaa
Holger Roonemaa Foto: Markus Sein

Eesti Meedia uuriva ajakirjanduse juhiks saab endine Eesti Päevalehe ja Delfi uudistejuht Holger Roonemaa. Muuhulgas on Roonemaa koordineerida Postimehe uuriva toimetuse ja telesaate «Radar» meeskonna koostöö.

Et veelgi rohkem tähelepanu pöörata uurivale ajakirjandusele, loob Eesti Meedia uuriva ajakirjanduse juhi koha, millel alustab 1. juunist Holger Roonemaa.

Roonemaa ülesanne on leida võimalused, kuidas meie kontserni uurivad ajakirjanikud saaksid senisest rohkem koostööd teha ning seeläbi veelgi enam häid uurivaid lugusid meie lugejate, kuulajate ja vaatajateni tuua, lausus Eesti Meedia uudismeedia juht Merili Nikkolo. 

Roonemaa naasis hiljuti USAst, kus veetis kümme kuud Fulbright/Humphrey stipendiaadina peamiselt Walter Cronkite’i ajakirjanduskoolis Arizona osariigis Phoenixis. Selle aja jooksul õppis ta muuhulgas Boston Globe’i Spotlighti tiimi juhi Walter Robinsoni ja Washington Posti kauaaegse toimetaja Len Downie käe all. Samal ajal töötas Roonemaa ka BuzzFeed Newsi kaasautorina.

Enne USAsse lahkumist oli ta Eesti Päevalehe tegevtoimetaja ja EPLi ning Delfi uudistejuht.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles