Põhipealkiri

Neeme Korv
, Postimehe arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helikopteri mudel (Medicopter).
Helikopteri mudel (Medicopter). Foto: Neeme Korv
  • Üks
  • Kaks
  • Ja kolm

Sisu sisu sisu. Keegi arvas midagi ja mina arvasin ka. Jube pikka artiklit ei jõua kirjutada. Sigrid istub siin kõrval ja muudkui kirjutab.

Vabaerakonna otsustavaks naelaks oma kirstu löödi eksperimendiga, mitte osaleda kohalikel valimistel (oma nimega). Just kohaliku elu edendamisest ongi ju Talvik jutlustanud ja mis olnuks loogilisem, kui riigikogu erakonnana seda külakogukondades teha. Nüüd aga, ei teata kiigeplatsidel Vabaerakonnast mõhkugi ja käiakse valimiskünnise taha käpuli.

Vähemalt oleme saanud ühe kogemuse võrra rikkamaks - Talviku enesetapjalik eksperiment, pugeda Punamütsikese kombel hundi kõhtu (riigikokku), et selle seedimist ümber korraldada, ei kandnud vilja.

Pärnu 15MAY18 Parkimine, kitsas tee, kergliikustee, ühesuunaline tee, majaelanike mure. Foto Urmas Luik
Pärnu 15MAY18 Parkimine, kitsas tee, kergliikustee, ühesuunaline tee, majaelanike mure. Foto Urmas Luik Foto: Urmas Luik/Parnu Postimeesggg

Talviku enesetapjalik eksperiment, pugeda Punamütsikese kombel hundi kõhtu (riigikokku), et selle seedimist ümber korraldada, ei kandnud vilja.

Aga, Talvik võiks järgmisel aastal kandideerida (oma punase kuklamütsikesega) Euroopa parlamenti ja sealt otsast alustada poliitiliste parteide mahakandmise kampaaniat – küll siis Macron ja Merkel kratsiksid kukalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles