Muhu vallaametnikel tuleb kolida ümber soojakusse

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametnike kabinet. Pilt on illustreeriv.
Ametnike kabinet. Pilt on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Muhu vallavalitsuse neli töötajat peavad lähiaastatel oma ametikohustusi täitma soojakus, sest nende praegused tööruumid lasteaias lähevad mudilaste käsutusse, kirjutab Saarte Hääl homme ilmuvas lehenumbris.

Muhu vallavanem Raido Liitmäe ütles, et valla kiire arenguga kaasnenud laste arvu kasv sunnib lasteaias avama uue rühma, mille tarvis läheb praegu valla töötajate käes olev lasteaiaruum tagasi mudilaste käsutusse.

Et spetsialistide ümberpaigutamine vallamajja pole kitsikuse tõttu võimalik, tegi vald valiku moodulmaja kasuks.

Moodulmaja, mis maksab 22 000 eurot (pluss käibemaks), pannakse püsti vallamaja juurde. Üle 40 m2 pinnaga ja vahekäikudega eraldatud hoonesse tuleb neli töökohta. Maja tuuakse kohale valmiskujul ning on varustatud õhksoojuspumba ja elektriradiaatoritega, samuti vee ja kanalisatsiooniga.

«See pole tänapäeval midagi uut, Eestis on tehtud ka moodullasteaedu,» märkis vallavanem. Hiljem, kui ruumiprobleem laheneb, saab moodulmaja kasutada väga mitmel otstarbel.

Moodulmajas hakkavad töötama valla maa- ja planeeringunõunik Pille Tamm, keskkonnaspetsialist Piret Lang, ehitusspetsialist Indrek Võeras ja IT-spetsialist Raul Nöörlaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles