Ossinovski maksis ministriametist lahkudes nõunikele heldelt preemiat (6)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2. mail andis Jevgeni Ossinovski tervise- ja tööministri ameti üle ning otsustas kostitada oma minstriaja nõunikke lahkelt preemiatega.
2. mail andis Jevgeni Ossinovski tervise- ja tööministri ameti üle ning otsustas kostitada oma minstriaja nõunikke lahkelt preemiatega. Foto: Liis Treimann

Tervise- ja tööministri ameti maha pannud Jevgeni Ossinovski maksis lahkudes oma neljale poliitilisele nõunikule preemiat, ministeeriumi palgal jätkab neist vaid üks.

«Töötajatele preemiate maksmine tulemusliku töö ja suure pühendumise eest on tavapärane osa sotsiaalministeeriumi üldisest motivatsioonisüsteemist. Arvan, et see on hea praktika. Enamiku ministeeriumi töötajate puhul on preemiate määramine kantsleri pädevuses, minister otsustab preemiaid vaid enda poolt nimetatud ametnike ja töötajate puhul,» põhjendas endine minister ning praegu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) juhi ja riigikogu liikmena jätkav Ossinovski.

Nüüdseks juba endiste nõunike kolleegide seas superministeeriumi suures majas on tekitanud need üllatuspreemiad aga paksu verd.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles