IRL ja sotsid võtavad positsioone

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsuskoalitsiooni kahe väiksema erakonna esimehed, SDE juht Jevgeni Ossinovski (esiplaanil) ja Helir-Valdor Seeder (paremal) peavad nädalavahetusel oma erakonnakaaslastega silmitsi seisma.
Valitsuskoalitsiooni kahe väiksema erakonna esimehed, SDE juht Jevgeni Ossinovski (esiplaanil) ja Helir-Valdor Seeder (paremal) peavad nädalavahetusel oma erakonnakaaslastega silmitsi seisma. Foto: Sander Ilvest

Eeloleval laupäeval toimub korraga kaks üritust, mis on ilmselt viimased n-ö poliitilise positsiooni võtmised enne riigikogu valimiskampaania algust hilissuvel või sügisel.

Eeloleval laupäeval toimub korraga kaks üritust, mis on ilmselt viimased n-ö poliitilised positsiooni võtmised enne riigikogu valimiskampaania algust sügisel või hilissuvel.

Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) kinnitab Viljandis peetaval suurkogul uueks nimeks Isamaa ning uue maailmavaatelise aluse. Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimees Jevgeni Ossinovski peab Tallinnas üldkogul erakonnakaaslasi uute ideedega üllatama. Selgem on seis IRLiga, kes on suurema osa suurkogu otsustest tegelikult juba avalikuks teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles