Tsemenditootja keskkonnapäev keskendub elurikkuse edendamisele

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Kunda Nordic Tsement korraldab kolmapäeval keskkonnapäeva.
AS Kunda Nordic Tsement korraldab kolmapäeval keskkonnapäeva. Foto: Marianne Loorents

AS Kunda Nordic Tsement korraldab kolmapäeval keskkonnapäeva, kus lisaks tsemendi tootmisega kaasnevate teemade käsitlemisele keskendutakse vastutustundlikule maakasutusele ja karjääride elurikkuse edendamisele.

Kunda Nordic Tsemendi üldisest olukorrast, perspektiividest, töökeskkonnast ja -ohutusest annab ülevaate tegevdirektor Meelis Einstein, teatas ettevõtte pressiesindaja. Keskkonnaalaseid tegevusi tutvustab keskkonnajuht Kalle Kikas, karjääridest ja vastutustundlikust maakasutusest räägib arendusdirektor Riho Iskül ning keskkonnauuringutest ja elurikkuse kavast annab ülevaate keskkonnaspetsialist Riin Kruusimägi.

Keskkonnapäeva teises pooles teeb Liis Keerberg ornitoloogiaühingust ülevaate Kunda Nordic Tsemendis korraldatud pilootprojektide tulemustest. Eelika Kiil Tartu ülikoolist räägib Aru-Lõuna lubjakivikarjääri uudsetest maastikest ning Kadi Padur Tallinna ülikoolist kõneleb kaevandamisjärgse maakasutusviisi valiku optimeerimisest koostöös huvigruppidega.

Kunda Nordic Tsemendi 31. keskkonnapäev algab Sagadi mõisas kolmapäeval kell 10. Seda juhib volitatud insener ja betooniühingu auliige Aadu Kana.

AS Kunda Nordic Tsement on 1992. aastal asutatud aktsiaselts, kelle eelkäijad on Kundas tsementi tootnud alates 1872. aastast.

75 protsenti AS-i Kunda Nordic Tsement aktsiatest kuulub maailma juhtivale ehitusmaterjale tootvale kontsernile HeidelbergCement Group ja 25 protsenti Iiri kontsernile CRH. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles