Tallinna bussifirma: Jürgen Ligi süüdistas bussijuhti alusetult (6)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Tallinna bussifirma TLT kinnitusel ei pea paika harrastusrattur Jürgen Ligi süüdistus, nagu oleks nende juht poliitikut teelt välja surunud, sest viibis sel ajal hoopis mujal.

Harrastusrattur Jürgen Ligi süüdistas sotsiaalmeedia postituses Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) liinibussi (330 TAK) juhti, et see olevat 23.mail ajavahemikus 18.20-19.00 tekitanud liiklusohtliku olukorra Paldiski maanteel. TLT pressiesindaja Urmas Toominga sõnul on   busside liikumine täpselt tuvastatav.

Buss 330 TAK oli 23.mail  planeeritud reservi, kella 18.31-ni töötas see 5. liinil, lõpetades Männiku dispetšerpunktis.

Edasi suunas liikluskorraldaja bussi Hobujaama dispetšerpunkti, kuhu buss jõudis 18.51. Seejärel oli bussijuhil söögipaus kuni 19.21-ni. Peale seda jäi buss reservi, seistes Hobujaama dispetšerpunktis kuni 22.39-ni  ning lahkus seejärel 3.liinile  marsruudiga Vana-Lõuna tänav, Veerenni, Liivalaia , A.Lauteri, Gonsiori tänav, Narva mnt, Mere pst, Põhja pst, Soo tänav, Tööstuse, Sitsi ja Madala tänav.

«Asjade sellist käiku kinnitavad pealiikluskorraldaja aruanne, teekonnaleht ning juhi poolt antud suuline seletus,» sõnas Tooming. Seetõttu  ei saanud buss 330 TAK põhjustada Paldiski maanteel liiklusohtlikke olukordi, sest viibis antud päeval ja nimetatud kellaaegadel mujal. «Rattur Jürgen Ligile on asjaolusid selgitatud ning soovi korral saab ta bussi liikumist tõendavate materjalidega tutvuda,» lisas Tooming.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles