Vene näitleja: mu väike poeg hukkus Tallinnas

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Vladimir Litvinov
Näitleja Vladimir Litvinov Foto: movister.ru

Vene näitleja Vladimir Litvinov (1951) rääkis Venemaa telesaates avameelselt oma eraelust ning poja surmast.

Oma erealust pole näitleja Vladimir Litvinov (sari «Purustatud laternate tänav», mängufilm  «Merehunt») seni kuigi palju avalikustanud, kuid telesaates «Inimese saatus» (Rossia 1) meenutas ta pere lagunemist ja poja hukku, kirjutab Dni.ru.

Oma esimese abielu Nataljaga sõlmis Litvinov noorena ning neile sündis kaks last – poeg ja tütar. Kuid see kooselu ei jäänud püsima. «Mu poeg hukkus. Olin Bakuus ringreisil ja tulin koju rõõmsas tujus, kui sain sellest teada. See oli autoõnnetus. Ta oli ainult 11-aastane ja jooksis sõiduteele. Olin oma naisest juba lahus ja see juhtus Tallinnas,» rääkis näitleja.

Pärast õnnetust kolis näitleja eksabikaasa koos tütre Annaga Eestist ära. Mehe suhe tütrega katkes. «Nemad sõitsid Tallinnast ära, aga mina jäin Leningradi. Siiani tunnen end süüdi, et ei suhelnud tütrega – endine naine takistusi ei teinud, aga mina ei olnud sellest väga huvitatud,» rääkis mees.

Oma teise abikaasaga tutvus ta bussis ning nad on koos olnud 30 aastat ning neil on kaks last – poeg ja tütar. Mees soovib siiski kohtuda oma vanema tütrega ja teda tundma õppida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles