Pagulaskeskustes viibib kokku 70 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vao varjupaigataotlejate vastuvõtukeskus.
Vao varjupaigataotlejate vastuvõtukeskus. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Vao ja Vägeva pagulaskeskustes elab kokku 70 inimest, pooled neist on EL-i rändekava alusel Eestisse jõudnud kvoodipagulased.

Vao varjupaigakeskuses elab 31. mai seisuga kokku 43 inimest, neist 21 on varjupaigataotlejad ning 22 on rahvusvahelise kaitse saanud inimesed. Viimastest 21 on Euroopa Liidu rändekava alusel Eestisse jõudnud kvoodipagulased, ütles AS-i Hoolekandeteenused pressiesindaja.

Vao keskuses elab 17 last ja kümme naist, peresid elab keskuses seitse.

Vao keskuses elab kümnest riigist pärit inimesi. Kõige rohkem elab keskuses Süüriast, Gruusiast, Venemaalt ja Indiast pärit inimesi.

Vägeva varjupaigakeskuses elab 31. mai seisuga 27 inimest, neist kümme on varjupaigataotlejad ja 17 rahvusvahelise kaitse saanud inimest. Pressiesindaja sõnul on viimaste seas ka kaheksaliikmeline kvoodipagulaste perekond Süüriast ning kolm Eritreast pärit kvoodipagulasest naist. Keskuses elab kokku viis peret, nende hulgas 15 last.

Keskuses elab viiest riigist - Ukrainast, Venemaalt, Süüriast, Iraagist ja Eritreast - pärit inimesi.

1. mai seisuga elas Vao ja Vägeva pagulaskeskustes kokku 72 inimest. Aprilli alguses elas Vao ja Vägeva pagulaskeskustes kokku 81 inimest, neist 44 olid kvoodipagulased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles