Reedel avatakse rahvusvaheline Tallinna lillefestival 2011

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillefestivali ettevalmistustööd.
Lillefestivali ettevalmistustööd. Foto: Uwe Gnadenteich

Rahvusvahelise Tallinna lillefestivali 2011 pidulik avatseremoonia toimub reedel, 27. mail kell 20 Tornide väljaku pargi laval.


Vahetult peale avasõnavõtte ja tervitusi on kavas Lenna Kuurmaa etteaste ja kell 21.40 jätkub lillefestivali avakontsert balletiga «Bambuse unenäod» ja džässiga suveöös, teatas Raepress. Lavale astuvad külalisesinejad Moskvast - Alex Novikov ansambliga Alex Band ja ökoballeti stuudio.

«Bambuse unenäod» on Venemaal sündinud ballett, kus saavad kokku Euroopa ja Aasia. Balleti avalik esiettekanne toimus 5. augustil 2010 Prantsusmaal Lacoste'is markii de Sade'i lossis tuntud moekunstniku Pierre Cardini tellimusel. Etenduse produtsent on Alla Salahova ja režissöör-koreograaf Elena Bogdanovich. Osatäitjad: Marina Nikitina (Venemaa teeneline kunstnik), Maria Kolegova, Sofja Gajdukova, Vitali Vishnjakov ja Vasili Musihin.

Tallinna linn korraldab kolmanda rahvusvahelise lillefestivali Tornide väljaku pargis 27. maist 27. augustini 2011. Sel aastal on osalejaid Eestist, Soomest, Venemaalt, Hollandist, Leedust, Lätist, Saksamaalt, Hiinast ja Itaaliast. Kokku rajatakse Tornide väljakule 31 iluaeda teemadel «Rahvusmustrid» ja «Rannaküla aed».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles