Savisaare raviarsti kommentaar: Edgar on solvunud, et protsess haiguse pärast lõpetati (8)

Kadri Kuulpak
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva haigla juht Peep Põdder.
Jõgeva haigla juht Peep Põdder. Foto: Eero Vabamägi

Edgar Savisaare raviarst Peep Põdder jäi Savisaare tervislikku seisundit kommenteerides napisõnaliseks, sest tervislik seisund kuulub delikaatsete isikuandmete alla. Küll aga kinnitas Põdder, et Savisaare tervis halvenes kohtuprotsessi vältel. 

Põdder sõnas, et on kohutavalt vaeva näinud, et Savisaare tervis stabiliseeruks. «Siis tuleb jälle istung peale ja tervis halveneb,» ütles ta, «no kaua võib?!»

Raviarsti sõnul oli otsus õige. Põdder tõdes, et Savisaare tervis on kogu kohtuprotsessi vältel oluliselt halvenenud. «Meil Eestis on üks justiitsmõrv olemas ja see on Rein Kaarepere oma,» lausus ta. 

«Minu meelest on tegemist sajandi jamaga, sõna otseses mõttes. Milleks seda tsirkust vaja oli, kui algusest peale oli teada, et inimene on haige,» avaldas Põdder nördimust.

«Edgar lendas kogu aeg lahingusse,» rääkis ta, «tema on solvunud, et kohtuprotsess lõpetati tervise pärast, tema tahaks ikkagi veel süüasjadest rääkida.»

Taotluse menetlus Edgar Savisaare suhtes lõpetada seoses tervisliku seisundiga esitas kohtule Savisaare kaitsja.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles