Savisaarlased kõigutavad valitsust (35)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauaaegsed keskerakondlased, õde-vend Marika Tuus-Laul ja Heimar Lenk panevad sundüürnike eest mängu kogu oma poliitilise kapitali.
Kauaaegsed keskerakondlased, õde-vend Marika Tuus-Laul ja Heimar Lenk panevad sundüürnike eest mängu kogu oma poliitilise kapitali. Foto: Eero Vabamägi

Kolmapäeval kirikutele omandireformi reservfondist raha andmise seaduseelnõu teise lugemise katkestamise poolt antud kuue keskerakondlase hääled oli selge sõnum peaminister Jüri Ratasele. Kui ta nende huvidega ei arvesta, siis lähevad Keskerakonna teisitimõtlejad akna alla istuma ja lõhuvad valitsuse seestpoolt.

Kuue keskerakondlase poolthääled kirikutele omandireformi reservfondist raha andmise seaduseelnõu teise lugemise katkestamiseks, oli selge sõnum Jüri Ratasele. Kui ta nende huvidega ei arvesta, siis lähevad Keskerakonna teisitmõtlejad akna alla istuma ning lõhuvad valitsuse seestpoolt.

«Siin mingeid kompromisse ei ole ja see võib lõppeda akna alla minekuga. Peaminister teab seda hästi,» sõnas riigikogu liige Heimar Lenk.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles