Pooled «russofoobid» andsid endast teada (1)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Stoicescu FOTO: Mihkel Maripuu
Kalev Stoicescu FOTO: Mihkel Maripuu Foto: Mihkel Maripuu

Kolmapäeval Venemaale sissesõidu keelu saanud 20 «russofoobi» seas on poliitikuid, ajakirjanikke ning teadureid. Eile õhtuks oli täielikust nimekirjast selgunud 11 inimest, kel tuleb unustada Venemaale reisimise plaanid. Teiste seas tembeldati russofoobiks ka Eesti eelmine president Toomas Hendrik Ilves.

Kolmapäeval Venemaale sissesõidukeelu saanud 20 «russofoobi» seas on poliitikuid, ajakirjanikke ning teadureid. Eile õhtuks oli täielikust nimekirjast selgunud 11 inimest, kel tuleb unustada reisiplaanid Venemaale. Teiste seas tembeldati russofoobiks ka Eesti eelmine president Toomas Hendrik Ilves.

Välisminister Sven Mikser ütles eile valitsuse pressikonverentsil, et 20 inimesest kolm on varem kuulunud valitsuse koosseisu, kuid see ei puuduta viimaseid valitsusi. Nimekirjas olevaid inimesi ta ise avaldada ei soovinud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles