Saaremaal maanteekraavist leitud naine hüppas ise autost välja (3)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märtsi lõpus Saaremaal tee äärest leitud 28-aastase naise surm oli prokuratuuri teatel õnnetus, kirjutab Saarte Hääl. Paarsada meetrit naisest eemal leitud auto juht saab aga süüdistuse joobes juhtimise eest.

«Uurimise käigus leiti, et hukkunud naine ja roolis olnud mees tarvitasid ühiselt alkoholi ning istusid siis koos autosse, et sõita tuttava juurde,» selgitas prokurör Rainer Amur lehele.

Teel tabas juhti lisaks joobele, kuid võimalik, et just joobe tõttu terviserike, mistõttu ta ei suutnud autot turvaliselt juhtida ning sõiduk kaldus kord ühele, kord teisele poole teed teepeenrale. «Võimalik, et juht kaotas teadvuse. Tõenäoliselt kartis naine liiklusõnnetust ja otsustas teel kontrollimatult liikunud sõidukist välja hüpata,» rääkis Amur.

Naine suri kukkumisest saadud vigastustesse haiglas. Uurimise käigus ei leitud mingeid jälgi vägivallast või kokkupõrkest autoga.

31. märtsi õhtul kell 20.47 sai häirekeskus teate, et Reo külas Kuivastu–Kuressaare maantee 132. kilomeetril seisab suunaga Kuressaare poole keset teed auto ja selles üksinda viibiv juht on joobetunnustega. Autost ligi 360 meetrit Kuivastu poole leiti kraavist lamamas raskes seisus 28-aastane naine, kes toimetati Kuressaare haiglasse, kus ta hiljem suri.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles