Politsei kõrvaldas liiklusest kaks linnaliinibussi, mis kõlbaksid pigem romulasse (8)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ida prefektuur

​Ida prefektuuri politseinikud kõrvaldasid kolmapäeval liiklusest kaks numbrimärkideta linnaliinibussi, mis olid tehniliselt sõidukõlbmatud.

Ida prefektuur teatas sotsiaalmeedias, et politseinikud märkasid kolmapäeval Tallinna-Narva maanteel Narva poole vuramas kahte punast bussi, millel ei olnud registreerimismärke, need polnud ka Eestis arvel.

«Vähemalt ühte oleme harjunud pigem romulas nägema,» märkis Ida prefektuur.

Mõlemal bussil olid suvehooajale vaatamata all naastrehvid, ühel bussil puudus osa klaase ja sõidukite tehniline seisukord oli politseinike hinnangul kokkuvõttes sedavõrd hull, et nendega sõitmine oli suisa ohtlik nii juhtidele kui ka teistele liiklejatele.

Juhtide suhtes alustati väärteomenetlust ja bussidele anti liiklemiskeeld.

«Sõidukite tehnoülevaatus ei ole mõeldud vaid selleks, et politseilt mitte trahvi saada. Ikka selleks, et nii roolikeeraja kui ka kaasliiklejad ootamatult väljalöönud vea tõttu ohtu ei satuks,» ütles Ida prefektuuri vanemliiklusametnik Eduard Blaško. Ta kutsus kõiki juhte üles enne rooli istumist mõtlema, kas transpordivahend kõlbab ikka liiklemiseks.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles