Kodutütred saavad uue juhi

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutütred. Foto on illustreeriv.
Kodutütred. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Reedel annab Kodutütarde peavanem Angelika Naris Eesti Sõjamuuseumis toimuva piduliku tseremoonia käigus juhtimise üle Ave Proosile.

Proosi sõnul võtab ta Kodutütarde lipu ning peavanema rolli vastu suure au ning uhkustundega südames. «Luban töötada selle nimel, et iga noor ja noortega tegelemisest huvitatud vabatahtlik juht tervitaks võimalust panustada riigikaitsesse. See on suur töö ja vastutus, kuid tean, et koos meie suurepäraste noortejuhtide ning särasilmsete noortega on edusammude saavutamine igal juhul võimalik.» 

Proos töötas 2013. aastast kuni praeguseni Kaitseliidus Naiskodukaitse esinaise asetäitjana. Enne seda, SAs Erametsakeskus Euroopa Liidu toetuste üksuse projektispetsialistina (2009-2013), Haapsalu Linnavalitsuses avalike suhete spetsialistina (2007-2009), Tallinna Kesklinna valitsuses sotsiaalteenuste talitluse vanemspetsialistina (2005-2007) ja Tallinna Laste Turvakeskuses sotsiaalpedagoogina (2003–2005).

Praegu õpib Proos Sisekaitseakadeemias magistriõppes sisejulgeoleku erialal. Varem on ta õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis magistriõppes haldusjuhtimist ning lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Seminari sotsiaaltöö erialal.

Kodutütarde senine peavanem Angelika Naris läheb Kaitseliidu Kooli noorsootöö koolitusjuhiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles