Virtsu-Kuivastu laeval kadunuks jäänud mees leiti surnuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tõll Kuivastu sadamas.
Parvlaev Tõll Kuivastu sadamas. Foto: Alar Truu

Mandri ja Saaremaa vahelisel Virtsu-Kuivastu laevaliinil jäi täna pärastlõunal kadunuks üle laeva parda hüpanud või kukkunud mees, kes leiti hiljem surnuna.

24-aastase mehe surnukeha tõid Muhu vabatahtliku merepäästeüksuse tuukrid veest välja täna kella 18 ajal, teatas politsei pressiesindaja. Surnukeha leiti merepõhjast Kuivastu sadamakai läheduses ning see saadetakse surma põhjuse selgitamiseks ekspertiisi.

Politsei avaldab hukkunud noormehe lähedastele kaastunnet.

Merevalvekeskus sai täna kell 12.15 teate Virtsu-Kuivastu liinil sõitvalt parvlaevalt Tõll vette kukkunud või hüpanud mehest. Juhtum leidis aset sadamakai läheduses, kui laev oli jõudmas Kuivastu sadamasse.

Mehe kadumine selgus, kui temaga koos olnud tuttav läks Kuivastus praamilt maha ja avastas, et mees praamilt maha ei tulnud. Laeva kaamerate salvestisi kontrollides selgitati välja, et mees ei ole praamilt maha läinud. Sadamakaamera salvestiselt on näha, et kell 10.39 hüppab või kukub praami välistekil viibinud mees vette.

Meest asusid otsima Muhu vabatahtlikud merepäästjad ja Kuressaare merepäästepatrull. Lisaks kontrollis piirkonda PPA lennusalga lennuk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles