Vaidlus trepikojas tehtud testamendi üle

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuvaidluse kaasa toonud testament sai allkirjad selle Ümera tänava kortermaja trepikojas.
Kohtuvaidluse kaasa toonud testament sai allkirjad selle Ümera tänava kortermaja trepikojas. Foto: Madis Sinivee

Enda teada pärija väidab, et ei tea kust välja ilmunud inkassoärimees kasutas ära teovõimetut meest, et vara tühise testamendiga endale krahmata.

Nüüd lahendab asja kohus. Kuna kõik, mis mehe korteris leidus, jõudis otsaga prügimäele, käib vaidlus vaid panga hoiulaeka võtme üle. Lõpeb kohtumenetlus, lõpeb ka pärimismenetlus, ja selgub, kes tohib laeka avada.

Laeka sisu pärima pidanud Sirje Koppel loodab sealt leida tema emale kuulunud mündikogu jäänuseid või muudki, mis tema ema meenutama jääks. «Vaidlus on minu jaoks põhimõtteline. Teisele poolele tühised albumid on minu jaoks suure emotsionaalse väärtusega,» lausub ta.

Laeka võtit omav skandaalse taustaga ettevõtja tahaks leida midagigi, mida rahaks teha. Kumbki neist ei tea, mis laekas tegelikult peitub. Info selle kohta viis eelmisel suvel maisest elust lahkunud Rain Rosin endaga hauda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles