Õnnelik õnnetus: auto riivas tasakaalu kaotanud ratturit

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ennelõunal sai Viljandimaal Navestil liiklusõnnetuses viga rattaga sõitnud 58-aastane naine, kes püüdis veokile mitte jalgu jääda.

Imavere poolt Viljandi suunas liikunud jalgrattur sõitis asfaltkattega maanteelt võimalikult paremale poole tee äärde, kruusa katte peale, et lähenevale veokile mitte jalgu jääda.

Pärast veoauto möödumist sõitis naine tagasi asfaldile, kuid kaotas servast üle sõites tasakaalu. Samuti Viljandi poole sõitnud sõiduauto juht küll nägi seda hetke ja püüdis jalgratturist mööda sõita, kuid siiski riivas ratturid peegli ja parempoolse küljega. Naine kukkus maanteele ja jäi keset teed lebama. 

«Arvestades, et selles kohas võib sõita kuni 90 km/h, on tegemist õnneliku õnnetusega. Teele lebama jäänud naine sai küll vigastada, aga tema seisund ei ole ohtlik,» ütles õnnetuspiagla viibinud fotograaf Kaspar Pokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles