Tabiverelased moodustavad tselluloositehase vastu inimketi (8)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19. mail toimus Emajõe äärde kavandatava tselluloositehase vastane pikett «Emajõe kett». 
19. mail toimus Emajõe äärde kavandatava tselluloositehase vastane pikett «Emajõe kett». Foto: artur laugamets

Tselluloositehase vastu meelt avaldavad Tabivere elanikud moodustavad teisipäeval protesti märgiks inimketi.

Meeleavalduse korraldab kodanikeühendus «Tabivere ei luba!» ning ürituse Meeleavalduse tõukejõuks sai Est-For Investi tegevjuhtide Margus Kohava ja Aadu Polli kuu aja eest välja pakutud variant, et tselluloositehas siis võidakse see ehitada Tabiverre, edastas ühendus.

Meeleavaldusel astuvad üles mitmed muusikud, sealhulgas Peeter Jõgioja, Tõnis Mägi, Ruslan Trochynskyi, Kristel Mägedi, Moro Pig Band, Tartu bänd Superliustik ja teised, samuti ümbruskonna koorid. Kaasa aitab ka Tartu kodanikuliikumine «Emajõe elu hoieldes» ja kodanikuühendus Eesti Metsa Abiks (EMA).

Meeleavalduse korraldajad kutsuvad kõiki looduskeskkonnast hoolivaid eestlasi üritust toetama. Korraldajad kutsuvad kaasaelajaid üles moodustama pere ning sõpradega kett jalgrattateele või tee äärde ükskõik kus Eesti või maailma otsas ning postitada fotod sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles