Politsei otsib Võrtsjärvel kadunud last koeraga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärv.
Võrtsjärv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lõuna prefektuuri ametnikud kaasasid eriväljaõppega koera, kelle abiga loodetakse leida möödunud nädala lõpus Võrtsjärvel kadunuks jäänud poissi.

Prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul on politseinikud seni kontrollinud järve kaldapiirkonda ning neljapäeval jätkati otsinguid Lõuna prefektuuri paadi ja eriväljaõppe saanud koeraga. «Arvestades õnnetusest möödunud aega, on spetsialistide arvates just õige aeg otsida võimalikku surnukeha sellisel moel,» lisas Peitel BNSile.

Tema sõnul on politsei konsulteerinud ühe erafirmaga ja kui paadiotsingud tulemust ei anna, jätkatakse otsinguid selle firma käsutuses olevate tehniliste vahenditega. «Arvestuste kohaselt kulub üheksa ruutkilomeetri suuruse ala läbiotsimiseks terve päev,» lisas Peitel.

Kaasatud on Võrtsjärvel tegutsev keskkonnateenistuse inspektor, kes omakorda teeb koostööd kaluritega, jälgimaks rannapiirkonda.

13-aastane poiss jäi kadunuks 21. mail kella 15.30 ajal pärast seda, kui oli läinud kerge kummipaadiga Viljandimaal Tarvastu vallas Soe küla juures Võrtsjärvele. Sama päeva õhtul veidi enne kella 18 leidsid päästjad kaldast paari kilomeetri kauguselt tühja kummipaadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles