Owe Petersell liitub «Terevisiooniga», saatest lahkub Martin Veisman

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Owe Petersell.
Owe Petersell. Foto: Erik Prozes

Sügishooajast alustab Rahvusringhäälingu teatel ETV «Terevisiooni» saatejuhina Owe Petersell ja saatest lahkub Martin Veisman.

Owe Peterselli sõnul oli ETV pakkumine positiivselt ootamatu. «Kuivõrd olin mitmed kuud meediast eemal ja alles äsja alustasin taas raadiotööd, siis on muutused päris suured,» ütles ta. «Arvestades kogu «Terevisiooni» toetavat meeskonda, usun et saame ühiselt hakkama ja muidugi püüan selleks anda oma parima,» rääkis Petersell. «Võib poolnaljatamisi öelda, et olen nüüd «saba ja sarvedega» meedias tagasi,» lisas ta, vihjates vahepealsele pausile Elmari raadiost lahkumise järel eelmise aasta septembris.

ERRi päevakajaliste saadete peatoimetaja Peep Kala sõnul on tal väga hea meel, et Owe nõustus «Terevisiooniga» liituma. «Mulle tundub, et empaatiline suhtumine kaassaatejuhtidesse, intervjueeritavatesse ja televaatajatesse on Owele loomuomane. Sestap usun, et ta pälvib kiiresti televaatajate poolehoiu ja armastuse,» ütles Kala.

22. juuni hommikul läheb eetrisse selle hooaja viimane «Terevisioon». Hooaeg lõpetatakse telemajast väljas – Lahemaa rahvuspargis Oandu lähistel, kus on eetris kõik «Terevisiooni» saatejuhid: Katrin Viirpalu, Piret Järvis-Milder, Reimo Sildvee ja Martin Veisman, kellele on see saade hommikuprogrammi saatejuhina viimane.

Martin Veismani sõnul ei oleks ta uneski ette kujutanud, milline väljakutse on juhtida varahommikul otse-eetris kahetunnist telesaadet. «Tänan sügisese hulljulge pakkumise eest Urmas Vainot. Aasta oli tormiline, ma hindan väga kõrgelt ühtehoidvat toimetust ja tehnilist meeskonda. Mul on olnud au teiega koos töötada. Jätkan disainifirma juhtimist ja olen enam kui kindel, et varsti kohtume taas ekraanil,» rääkis Veisman. 

Peep Kala sõnul panustas Veisman aasta jooksul «Terevisiooni» suure hulga oma aega ja energiat. «Aitäh talle selle eest! Ka mina usun, et televaatajad näevad Martinit tulevikuski.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles