Eeloleval nädalal hakkab taas soojemaks minema (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Üsna troostitu ilmaga jaanidele on algaval nädalal mõnevõrra leevendust oodata, kui õhutemperatuurid taas tõusma hakkavad ja vihmahood selgemale taevale järjest rohkem ruumi teevad.

Ilmateenistuse teatel madalrõhkkond esmaspäeval tasapisi hääbub. Öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänekaaretuul 4-9, öö hakul rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab hoovihma ja võib esineda äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Sooja on 15-20 kraadi.

Teisipäeval suureneb Briti saartel tugevneva kõrgrõhuala idaserva mõju, kuid lõuna poolt ulatub Eestini niiske ja ebapüsiv õhumass. Öösel on vähese pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 7-13 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati võib sadada hoovihma Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja 18-23 kraadi.

Kolmapäeval ja neljapäeval kujundab ilma kõrgrõhuala kauge idaserv. Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 9-14 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 20-25 kraadi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles