Rosimannuste suhtes jäi Autorollo hagi lõplikult rahuldamata (18)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus-Rosimannus.
Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Liis Treimann

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Keit Pentus-Rosimannus kirjutas oma Facebooki lehel, et võitis lõplikult ka viimase vaidluse, mis tähendab seda, et Rosimannuste suhtes jäi Autorollo hagi lõplikult rahuldamata.

«Võitsin lõplikult ka viimase vaidluse, teatas Riigikohus mu e-postkasti saabunud kirjaga. 5 ja pool aastat valekaebustega võitlemist sai täna minu jaoks läbi. Riigikohtu paarikümne minuti tagune otsus võttis asja lõplikult kokku - minu materdamine on olnud kogu selle asja algusest peale aluseta. Aga ka kõige keerulisematest ja raskematest katsumustest tuleb võtta kaasa ainult positiivne - kogu see võitlus laimu ja valega on mind teinud kõvasti tugevamaks ja sitkemaks. Sellest mõni teine kord pikemalt,» kirjutas Pentus-Rosimannus Facebookis. 

Rahvusringhäälingu uudisteportaal vahendas, et Riigikohus ei võtnud esmaspäeval arutusele Autorollo pankrotihaldurite, endise vandeadvokaadi Siim Roode ja advokaadibüroo Njord vaidlustust märtsi alguses Tallinna ringkonnakohtus langetatud kohtuotsusele.

Autorollo pankrotihaldurite Martin Krupi ja Katrin Prüki esindaja vandeadvokaat Olavi-Jüri Luik taotles ringkonnakohtu 2. märtsi otsuse tühistamist täies ulatuses ja selle saatmist ringkonnakohtule uueks läbivaatamiseks.

NJORD Advokaadibüroo OÜ esindajad vandeadvokaadid Marit Toom ja Madis Saar taotlesid ringkonnakohtu otsuse tühistamist osas, milles hagi NJORD AB suhtes rahuldati ning uut otsust, millega jäetakse hagi rahuldamata. Alternatiivselt palusid advokaadid asja tühistatud osas uut läbivaatamist ringkonnakohtus.

Roode esindajad vandeadvokaadid Andres Aavik ja Julia Kljukatš tahtsid Autorollo nõude täies ulatuses rahuldamata jätmist.

Ringkonnakohus tühistas Harju maakohtu 2014. aasta 27. juuni otsuse osas, milles maakohus mõistis Rain Rosimannuselt välja 135 657,98 eurot ja jättis menetluskulud tema enda kanda.

Ringkonnakohus jättis OÜ Autorollo pankrotihaldurite Martin Krupi ja Katrin Prüki nõude Rain Rosimannuselt 176 600 euro ja viivise saamiseks rahuldamata ja Rain Rosimannuse menetluskulud Osaühingu Autorollo pankrotihaldurite Martin Krupi ja Katrin Prüki kanda.

Ringkonnakohus jättis maakohtu otsuse muutmata osas, millega jäeti nõue Keit Pentus-Rosimannuse vastu rahuldamata.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles