Superkelm võlus naisi ja käsutas nõrgemaid

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panga turvakaamera pildilt on näha, kuidas Tarmo Tsauram väljapetetud raha sisestab pangaautomaati ja kannab oma arvele.
Panga turvakaamera pildilt on näha, kuidas Tarmo Tsauram väljapetetud raha sisestab pangaautomaati ja kannab oma arvele. Foto: Kohtutoimik

Selle aasta 14. mail mõisteti Rakvere kohtumajas süüdi 37-aastane Tarmo Tsauram, kellele määrati kolme erineva paragrahvi alusel kokku ligi kahe aasta ja kümne kuu pikkune vanglakaristus. Hoolimata lühikesest karistusest, jõudis Tsauram aastate jooksul ära kasutada paljusid inimesi, kes olid alkohoolikud, puudega või temasse armunud.

Seitsmel korral kriminaalkorras karistatud Tarmo Tsauram on viimasel kümnel aastal vaid vangla ja vabaduse vahet käinud. Iga kord trellide tagant vabanedes on käitumismuster olnud sarnane: ta on otsinud ja ka leidnud heauskseid inimesi, kelle dokumentide abil on ta rohkelt võtnud kiirlaene ja ostnud järelmaksuga erinevat tehnikat.

Need inimesed olid tihti pensionärid, kelle sissetulek kuus jäi 400 euro kanti. Mitmed neist ei saanud postkasti potsatanud võlateatist nähes isegi aru, mis seal kirjas on. Tsaurami kelmustest rääkimata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles