Keskerakonna häälekandja veebilehele minnes vaatab vastu Laiuse Jaan Poska Põhikooli reklaam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Keskerakonna häälekandja Kesknädala veebileht on hetkel hooldustööde tõttu maas. Kummalisel kombel vaatab aga aadressile kesknadal.ee minnes vastu Laiuse Jaan Poska Põhikooli reklaam.

«Kui teie lapsele ei sobi linnakooli suurte klasside kära-müra, siis ehk on meie väike armas maakool teile parim valik,» seisab reklaamis. 

Selle all on teade, et lehel käivad hooldustööd. Postimehele kirjutanud lugeja sõnul on internetileht pidevalt maas.

Kesknädalat annab välja MTÜ Vaba Ajakirjandus, mille juhatuse liige on Lauri Laasi. Kesknädal väljendab Eesti Keskerakonna vaateid.

Kesknädala peatoimetaja Indrek Veiserik selgitas, et Kesknädala portaal on äsja uuenenud ja seoses sellega tekkisid tehnilised viperused, mis olid tingitud Kesknädala portaali majutava IT-firma serveri lahendustest.

«IT-firma poolt on antud kinnitus, et serverile on tehtud upgrade ehk uuendus ja sellised apsud ei tohiks enam korduda. Vabandame meie lugejate ees, kellel jäid eile õhtul Kesknädala uuenenud portaalist uudised lugemata,» lisas Veiserik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles