Putku pannud madu leiti naabri küünist

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaotsi läinud boamao omanik Janar Kallas lõikas naabri küüni lakke augu, et oma roomav lemmik sealt kätte saada.
Kaotsi läinud boamao omanik Janar Kallas lõikas naabri küüni lakke augu, et oma roomav lemmik sealt kätte saada. Foto: Kristjan Teedema

Kolmapäeva õhtust saadik elasid Tartu lähistel asuva Uhti küla elanikud teadmises, et nende kodukandis roomab vabalt ringi mitmemeetrine madu. Esialgu oli jutt, et Uhtil asuvast Malmi talust on kaduma läinud üle kolme meetri pikkune püüton, kuid hiljem selgus, et tegu on siiski «vaid» kahemeetrise boamaoga.

Malmi talu peremees Janar Kallas selgitas, et teisipäeva õhtul oli neil koduaias grillpidu ja tema kaks suurt sõpra, püüton ja boamadu roomasid samal ajal aias ringi. Majahoovi, kus grillipidu peeti, ei piira ükski tara.

«Tavaliselt päikeseloojangu ajal lähevad nad ise ilusti tuppa, aga sel korral läks pilk hetkeks mao pealt minema ja kadunud ta oligi,» selgitas Kallas teisipäevaõhtuseid sündmusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles