Galerii: Täna hommikul tüli käigus inimese tulistamises kahtlustatakse Taavi Sõnajalga (13)

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul läksid Pärnu maanteel asuva baari Cafe VS juures kaks meest tülli ning riiu käigus tulistati üht meest. Postimehe andmetel on tulistaja Taavi Sõnajalg, kes on Oleg ja Viivi Sõnajala poeg.

Täna kella 9.15 ajal tulistati Pärnu maanteel asuva baari CAfe VS ees tulirelvast. Esialgsetel andmetel oli kaklus kahe mehe vahel, mille käigus haaras 34-aastane mees oma sõiduautost relva ning tulistas 26-aastast meest kätte, sõnas Põhja prefektuuri operatiivjuht Veiko Randlaine.

Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kinni, kes toimetatakse kesklinna jaoskonda ning 26-aastane mees toimetati kiirabiga haiglasse. Hetkel on sündmuskoht osaliselt piiratud ja politseinikud koguvad tõendeid. Tulirelvast lasknud mehel on kehtiv relvaluba.

Juhtumi täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus, mida menetleb Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskond.

Baari Cafe VS töötaja ütles Postimehele, et nad ei tohi praegu ütlusi anda ega saa seepärast juhtunut kommenteerida. 

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles