Esimene velotaksojuht sai teenindajakaardi kätte

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene taotleja sai lisaks teenindajakaardile ka meene ja sooja käepigistuse.
Esimene taotleja sai lisaks teenindajakaardile ka meene ja sooja käepigistuse. Foto: Mupo

Esimene velotaksojuhi taotluse esitaja sai täna kätte oma vastava teenindusloa.

Kuna tegemist oli esimese taotlusega, siis sai verivärske teenindajakaardi omanik lisaks loale ka munitsipaalpolitsei mälestusmeene ja sooja käepigistuse.

Teenindajakaartide taotluse töögrupi juhi Aivar Melnikovi sõnul on huvi taotluste esitamise vastu suur: "Esimene taotlus tuli sisse juba neljapäeval, telefonikõnesid on aga igapäevaselt poolesaja ringis. Julgustame kõiki velotaksode juhte kiiresti oma vajalikud dokumendid korda ajadma. Alates 1. juulist kehtib määrus, mis paneb kõigile velotaksoteenust osutavatele inimestele kohustuse taotleda vastav luba ehk teenindajakaart. Võtame taotlusi vastu Paldiski mnt 48a kontoris jooksva järjekorra alusel".

Melnikovi sõnul ei ole vaja peljata pikka ootamist. "Meil on piisav hulk koolituse saanud inimesi, kes kaarte väljastavad. Kui kõik vajalikud dokumendid (k.a. passipildi formaadis foto) on kaasas ja riigilõiv eelnevalt tasutud, siis võtab loa väljastamine umbes 15-20 minutit."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles