Reporter: Taavi Sõnajalg peksti enne tulistamisintsidenti jõhkralt läbi (33)

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänases Suvereporteris said sõna nädalavahetusel sündmuste keerises viibinud Taavi Sõnajala sõbrad, kes rääkisid, kuidas Sõnajalg enne tulistamist julmalt noortekamba poolt läbi peksti. Seevastu prokurör praegu noortel süüd ei näe.

Intsident puhkes siis, kui Taavi Sõnajalg oli koos sõbraga käinud korraks Westmani kaupluses ning pöördusid tagasi VS baari juurde tellitud taksot ootama. Ent Pärnu maanteed ületades satuti vastamisi noortekambaga, kes Sõnajala advokaadi Sven Sillari sõnul hakkasid tüli norima.

Taavi Sõnajala anonüümseks jääda soovinud sõber väitis «Reporterile», et noored hakkasid norima, sest mehed sõid jäätist. «Üks noormees tuli häirivalt lähedale Taavile ja hakkas mingit sellist jaburat juttu ajama, et anna mulle sealt jäätisest tükk või amps ja mis jäätist sa siin sööd».

Mehe sõnul oli noortekamp samuti nö peomeeleolus.

«Teda (Sõnajalga - toim.) peksti korduvalt jalgadega näkku ja ribidesse. Tal on ninaluu katki, põsesarnad kõik täiesti paistes, ribid katki. Peale seda kui tal õnnestus ründajate käest põgeneda, läks ta oma autosse võttis oma seadusliku tulirelva,» räägivad sõbrad.

Pärast autost relva võtmist tahtis ründaja sõprade sõnul Taavi Sõnajalga uuesti rünnata, mispeale astus Sõnajalg sammu tagasi ning tulistas kannatanut kätte.

Seevastu prokurör Kristina Kivi noortekambal süüd ei näe. «Kogutud andmed ja tõendid ei viita sellele, et kannatanud oleksid kahtlustanud vägivalda kahtlustatava suhtes, märkis Kivi.

Taavi Sõnajalg on kohtu loal võetud kaheks kuuks vahi alla.

Kommentaarid (33)
Copy
Tagasi üles