Audit Tondiraba jäähallis: juhataja Elena Glebova pooleks aastaks «katseajale» (12)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondiraba jäähalli avamine 2014. aastal. Linnapea Edgar Savisaarest paremal endine iluuisutaja Elena Glebova, vasakul kiiruisutamise olümpiavõitja Ants Antson.
Tondiraba jäähalli avamine 2014. aastal. Linnapea Edgar Savisaarest paremal endine iluuisutaja Elena Glebova, vasakul kiiruisutamise olümpiavõitja Ants Antson. Foto: Toomas Tatar

Järjekordses Tallinna Tondiraba jäähalli kohta tehtud auditis leiab linnavolikogu revisjonikomisjon, et probleemide jätkumise tõttu tuleb kaaluda, kas juhataja Elena Glebova (KE) on ikka ülesannete kõrgusel.

Valdkonna eest vastutava abilinnapea Vadim Belobrovtsevi (KE) sõnul on tema erakonnakaaslasest spordikeskuse juhataja, endine iluuisutaja Elena Glebova vähemalt järgmise aastani n-ö katseajal: kui viimatises, järjekorras juba kolmandas auditis välja toodud probleemid kõrvaldatud ei saa, tuleb arutada, kas ta ikka sobib jäähalli juhtima. Kuna võrreldes eelmiste audititega on olukord Tondirabas Belobrovtsevi sõnul mitu korda paremaks läinud, peab ta Glebovat juhina praegu piisavalt heaks.

Veebruarist aprillini Tondirabas keskuse tööd kontrollinud linnavolikogu revisjonikomisjoni kuuluv Õnne Pillak (RE) on aga jäähallis toimuva suhtes märksa kriitilisem, öeldes, et jutt Glebova juhivõimetest ei vasta kindlasti tõele. Ta loetles puudusi keskuse dokumentatsioonis, iseäranis töötajate töölepingutes.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles