Lastekodu teavitas politseid surmasõitu teinud noortest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Virumaal hukkus raskes avariis kaks noort.
Ida-Virumaal hukkus raskes avariis kaks noort. Foto: Politsei

Kohtla-Järve lastekodu teavitas teisipäevaõhtul politseid autoga sõitma läinud kasvandikest, kuid selleks hetkeks oli traagiliste tagajärgedega avarii juba toimunud.


Teisipäeva õhtul kahe noore surmaga lõppenud avarii tehti tõenäoliselt lastekodu töötaja autoga, sest hilisõhtul teatas lastekodu direktor Riho Kangur politseile, et lastekodulapsed on Opeliga sõitma läinud, kirjutab Põhjarannik. See kõne jäi hiljaks, sest telefonikõne ajaks oli õnnetusest möödas täpselt tund.

Kanguri sõnul on lastekodus kehtestatud kord, mille kohaselt teada saades, et kasvandikud on autoga sõitma läinud, teavitatakse kohe politseid, nagu ka seekord tehti.

See omakorda viitab asjaolule, et lastekodulapsed on ennegi autodega ringi liigelnud. «Ega see pole ainult meie probleem, see probleem on üle-eestiline,» rääkis direktor kasvandike autorooli kippumisest.

Kellele kuulus auto ning mis asjaoludel lastekodu noored selle enda käsutusse said, oli eile pärastlõunal uurimisasutustele veel segane. Kohtla-Nõmme vallavanem teadis rääkida, et see ei olnud ärandatud alevikust.

Politsei teatas, et sõiduk kuulus eraisikule ning ei ole registreeritud Ida-Virumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles