Keskerakonna Harju ja Narva piirkonnad valisid juhte

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värner Lootsmann
Värner Lootsmann Foto: Raigo Pajula

Üleeile toimunud aastakoosolekutel valiti Keskerakonna Harjumaa piirkonna esimehena jätkama Värner Lootsmann ning Narva piirkonna juhiks sai Andrus Tamm.

Endine Harju maavanem Värner Lootsmann rõhutas oma kõnes, et meedia vahendusel arutletav erakonna siseelu ei tee ühelegi parteile au ning kindlasti mõjutab see negatiivselt erakonna kui terviku tööd.

«Lisaks pean oluliseks edaspidi aktiivsemalt tõstatada teema erakonna liikmetest, kes kandideerivad valimisliitude nimekirjas – minu meelest pole see aus eierakonna ega ka ühegi valija suhtes ning tuleks selguse huvides keelata,» rääkis Lootsmann.

Riigikokku siirdunud Mihhail Stalnuhhini asemel Narva piirkonna juhtimise üle võtnud Andrus Tamm on tuleviku suhtes optimistlik ning tähtsustab koostöö olulisust. «Edaspidi peame olema aktiivsed, et Keskerakonna positsioon püsiks Narvas sama tugev kui see on siiani olnud. Kindlasti soovime teha aga ka koostööd kõigiga, kellele on oluline Narva elu ning majandusliku kliima parandamine,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles