Järvesalu jätkab Estonia ravikeskuse juhina

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusravikeskus Estonia
Taastusravikeskus Estonia Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

AS Taastusravikeskus Estonia varade omastamises kahtlustatav Vello Järvesalu jätkab ettevõtte juhatajana.

Estonia nõukogu esimees Ahti Kõo ütles Postimees.ee’le, et esialgu jätkab Järvesalu juhatajana. Kõo sõnul võtaks nõukogu küsimuse uuesti päevakorda, kui Järvesalule peaks süüdistus esitatama.

«Juristina ma hooman, mis vahe on kahtlustusel ja süüdistusel. Teiseks, kui peaks selguma täpsemaid asjaolusid, mis viitavad sellele, et Vello Järvesalu võib olla toime pannud kuriteo ja eriti sellise kuriteo, mis on seotud tema töökohustuste ja õigustega, arutame edasi,» lisas ta.

Kõo nentis, et Järvesalut tundva inimesena ei ole tal alust kahelda mehe sõnades. «Ta ei ole mingisugust kuritegu ega õiguserikkumist toime pannud, vähemalt Estoniaga seoses mitte,» osutas Kõo.

20. oktoobril peeti Järvesalu 48 tunniks kinni kahtlustatuna suures ulatuses ettevõtte varade omastamises.

Lääne ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Jüri Pikma kinnitas Pärnu Postimehele, et taastusravikeskuse Estonia juhataja Vello Järvesalu kinnipidamine õigustas end.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles