Sepp: arvan, et osutusin konkursil parimaks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp riigikogu istungitesaalis.
Evelyn Sepp riigikogu istungitesaalis. Foto: Peeter Langovits

Täna sihtasutuse Tallinn 2011 juhatuse teiseks liikmeks kinnitatud Evelyn Sepp rääkis «Aktuaalses kaameras», et ei oska kommenteerida, miks just teda valiti, kuid arvas, et ju ta siis osutus parimaks.

«Minu teada toimus päris tõsine konkurss ja ma ei usu, et on väga palju selliseid töökohti pakkumisel, kus tuleb läbida õige mitu konkursivooru,» rääkis Sepp.

«Kolm konkursi vooru ma läbisin. Mis põhjustel nõukogu on sellise otsuse teinud, ma ei tea. Ma arvan, et ma osutusin parimaks,» ütles Sepp.

Küsimusele, kas Evelyn Sepp on tulevikus nüüd vähem kriitilisem, vastas ta, et küsimusega, et «kas te arvate, et minu juhatuse liikmeks nimetamisel on mingi seos sellega, et mõned Eesti poliitikud hakkaksid vähem valetama või avalikkust eksitama?».

Sepp märkis, et tema jaoks on selle projekti juures olulised hoopis muud küsimused kui see, et üks erakond on sisuliselt monopoliseerinud nii tähtsa sihtasutuse. «Nii unikaalset projekti keegi meie eluajast teist korda juhtida ei saa ja ma usun, et see ongi kõige tähtsam ja minu peamine motiiv, miks ma kandideerisin.

Sepp rääkis, et tema tööülesanded puudutavad kahte peamist valdkonda, milleks on keerulises olukorras kultuurikatel ning organisatoorne ettevalmistus, et Tallinn oleks ka edaspidi kultuuripealinn.

Evelyn Sepa palganumber hakkab olema suurem kui 3000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles