Annetatud müntide eest osteti Toidupangale kaubikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupanga kogumisnõu.
Toidupanga kogumisnõu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Toidupank ostis mündikampaania käigus kogutud raha eest neli uhiuut kaubikut, mis hakkavad edaspidi vedama laiali toiduabi Haapsalus, Viljandis, Rakveres ja Tallinnas.

«Meie suur unistus uutest transpordivahenditest on teoks saanud. Märtsi lõpul avalikustatud mündikogumiskampaania tulemusena osteti Toidupangale neli masinat – üks suur kaubik Peugeot Boxer ja kolm väikekaubikut Citroën Nemo,» ütles toidupanga tegevjuht Piet Boerefijn.

Mündikampaania kaudu annetati Toidupanga tegevuse toetuseks möödunud aastavahetusel kokku 56 419 eurot. Kaubikute maksumus oli 45 825 eurot ja ülejäänud raha eest planeerib Toidupank osta teisi hädavajalikke tarvikuid nagu külmkapid, riiulid, kastid, arvutid ja prügikonteinerid.

Täna algab Prisma kauplustes ka Toidupanga järjekordne toidukogumis­kampaania. Toidukaupa on võimalik annetada kella 16–20 vahel Tallinna Prismades Kristiines, Rocca al Mares, Mustikas ja Lasnamäel, samuti Narva ja Tartu Prismades.

Väljas on Toidupanga kaubakärud, kuhu ostjad saavad panna annetatavad toiduaineid. Päeva lõpuks kogutakse kõik annetused kokku ja saadetakse juba järgmisel päeval edasi puudustkannatavatele peredele.

Toidupank on asutatud 2010. aasta märtsis Eesti-Hollandi Heategevusfondi Päikeselill ja Swedbanki poolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles