Judopoissi nüpeldati trennis püksirihmaga (2)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püksririhm.
Püksririhm. Foto: Corbis / Scanpix

Möödunud kuul otsustas prokuratuur lõpetada kriminaalmenetluse mehe suhtes, kes eelmise aasta oktoobris judotrenni kasvandikku füüsiliselt karistas.

Süüdistuse järgi tõmbas mees judotrenni ajal 11-aastase poisi jõuga redelilt alla ning lõi teda püksirihmaga vastu tuharaid. Sellega tekitas ta poisile parema tuhara piirkonda neljasentimeetrise läbimõõduga marrastuse ning vasema tuhara piirkonda punakat värvi väikese pindmise verevalumi. Karistamise tagajärjel purunesid lapse dressipüksid.

Prokuratuuri sõnul selles kriminaalasjas süüdistust ei esitatud, kuna kahtlustatavaks on varem karistamata mees, kes kahetses oma käitumist.

Võttes arvesse juhtunu kõiki asjaolusid, asus prokuratuur seisukohale, et kriminaalkorras vastutusele võtmine ei ole vajalik. Mehe suhtes lõpetati kriminaalmenetlus oportuniteedi (otstarbekuse) põhimõtetel ning talle määrati rahaline kohustus.

Prokuratuuri sõnul on kriminaalmenetluse käigust informeeritud ka poisi ema, kellel oli võimalik esitada kaebus riigiprokuratuurile. Ema kaebust siiski esitanud ei ole.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles