Noalöögiga jalga naiselt elu võtnud mees sai süüdistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga
Nuga Foto: Reuters / Scanpix

Põhja ringkonnaprokuratuur esitas kriminaalsüüdistuse mehele, kes uurimisandmetel lõi naisele noa jalga ja tegi seda nii õnnetult, et kannatanu suri.


Eeluurimisel kogutud tõendite järgi juhtus tavatu kuritegu tänavu 20. veebruaril Tallinnas Pae tänaval asuvas korteris, kus 68-aastane Mihhail oli sedavõrd purjus, et ei tundnud korterisse sisenenud elukaaslast ära, vaid pidas naist sissetungijaks.

End kaitsta soovinud Mihhail haaras noa ja pussitas oma 1944. aastal sündinud elukaaslast jalga. Kui tavaliselt lõppevad jalahaavad kannatanule vaid käiguga traumapunkti, siis seekord tabas noahoop jalaarterit ning naine suri sündmuskohal verekaotusse.

«Et eeluurimisel kogutud tõendid näitasid, et Mihhail ei soovinud oma naist tappa ning ründas ohvrit, kuna eksis hädakaitseseisundi olemasolus, sai ta süüdistuse surma põhjustamises ettevaatamatusest,» ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

Haru maakohus arutab Mihhaili süüasja järgmisel nädalal. Süüdimõistmisel ootab meest kuni kolmeaastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles