Notarite Koda sai uued juhid

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Notar.
Notar. Foto: Peeter Langovits

Laupäeval toimunud Notarite Koja üldkoosolekul valiti järgnevaks kolmeks aastaks uus eestseisus ja revisjonikomisjon.


Notarite Koja esimeheks valiti Tallinna notar Anne Saaber ja aseesimeheks Tallinna notar Priidu Pärna, eestseisuse liikmeteks Tallinna notar Anneli Alekand, Jõhvi notar Tiit Juse, Tartu notar Edgar Grünberg, Valga notar Katri Kutsar ja Kuressaare notar Gerda Pitk, teatas Notarite Koda oma pressiteates.

Notarite Koja põhikirja kohaselt lähtutakse eestseisuse valimisel erinevates tööpiirkondades töötavate notarite arvust. Tallinna notarite hulgast valitakse kolm, Tartu, Jõgeva, Viljandi, Valga, Põlva ja Võru notaritest kokku kaks ning Ida- ja Lääne-Virumaalt ja Pärnu, Haapsalu, Kuresaare, Kärdla, Rapla ja Paide notarite hulgast üks eestseisuse liige.

Koosolekul valiti ka uus revisjonikomisjon, mille koosseisu kuuluvad nüüdsest Tallinna notarid Erki Põdra ja Piret Press ning Tartu notar Mati Allik.

1993. aastal alustas Eestis tegevust 46 notarit, praegu on notareid 100. Vastavalt notariaadiseadusele on kõik notarid Notarite Koja liikmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles