Ohtlik raudteeületuskoht saab järgmisel nädalal korda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lagunenud raudteeületuskoht Tallinn-Väike jaama juures.
Lagunenud raudteeületuskoht Tallinn-Väike jaama juures. Foto: Priit Simson

Juba mitu kuud endast jalakäijatele ohtu kujutanud raudtee ülekäik Tallinn-Väike jaama juures peaks lõpuks korda saama.


Ülekäigu Auru tänava poolses otsas on rööbaste vahele pandud prussid või liiprid täiesti ära pehkinud ja tükkideks pudenenud, nii et rööbaste vahele jääb enam kui poole meetri laiune pragu, mida on lapsevankri või jalgrattaga väga tülikas ületada.

Ka jalakäijate jaoks on niisugune tühemik pimedal ajal ohtlik, kuid raudtee töötajaid ei paistnud see huvitavat.

Üks raudtee taguse Luite asumi elanik alustas juba paar kuud tagasi ametnike suhtlemist, et tema igapäevane kodutee korda tehtaks. «Kaks kuud tagasi helistasin esimest korda linnavalitsusse ja ütlesin, et jalgratta või lapsevankriga on sealt väga raske üle saada. Sealt suunati mind muposse. Nendega olen ka mitu korda rääkinud, viimati paari nädala eest,» rääkis elanik.

Ka Postimehel tekkis esialgu väike tõrge ohtliku ülekäigu omaniku kindlaks tegemisega. Eesti Raudteest öeldi, et selle koha valdaja on Edelaraudtee. Edelaraudtees lubati asja uurida, kuid vastus jäigi tulemata.

Eile teatas munitsipaalpolitsei pressiesindaja Monika Lestberg, et omanik olevat lubanud hiljemalt esmaspäeval ohtliku ülekäigukoha korda teha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles