Algas ohtliku raudteeületuskoha remont

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel eelmisel nädalal nägi Tallinn-Väike jaamas raudteeülekäik niisugusena välja.
Veel eelmisel nädalal nägi Tallinn-Väike jaamas raudteeülekäik niisugusena välja. Foto: Priit Simson

Postimees.ee kirjutas eelmisel laupäeval, et Tallinn-Väike jaamas on lagunenud raudteeülekäik, kust lapsevankriga või jalgrattaga on äärmiselt keeruline ja ohtlik üle minna. Eile algas ülekäigu remont.

Ülekäigu Auru tänava poolses otsas olid kunagi rööbaste vahele pandud prussid juba nii pehkinud ja tükkideks pudenenud, et rööbaste vahele jäi rohkem kui poole meetri laiune pragu.

Täna ütles Tallinn-Väike jaama raudteeala hooldava OÜ Go Track juhatuse liige Aivar Treve Postimees.ee`le, et katkist ülekäiku hakati eile korda tegema. Ta mainis, et tegelikult kuulub see raudteeosa firmale Ühinenud Depood, kes tellib Go Track'lt teenusena hooldus- ja remonditöid.

Treve märkis, et praegu tehakse ülekäigul hädavajalikud tööd, et inimesed saaksid seal korralikult liikuda. Päris uut katet ei ole mõtet praegu panna, kuna enne tuleb korda teha raudteepöörang seal lähedal. Tõenäoliselt sel suvel saavad need tööd tehtud, kuid enne tuleb Ühinenud Depoodega vastav leping sõlmida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles