Ohvrite ema: Seger pole õnnetusest õppinud

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Seger.
Mikk Seger. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Mikk Segeri põhjustatud liiklusavariis kaks poega kaotanud Ülle Kivisilla arvates pole noormees teinud toimunust järeldusi.

«Nagu on selgunud tema käitumisest, pole ta minu arvates teinud sellest järeldusi,» ütles Ülle Kivisild ERR uudistesaatele «Aktuaalne kaamera». «Ja me keegi ei tea, kes meist võib olla järgmine ohver,» lisas ta.

Naise arvates peaks Seger saama maksimaalse ehk 12-aastase vangistuse, tänasel kohtuprotsessil nõudis süüdistaja noormehele 9 ja poole aasta pikkust vangistust.

Prokuröri sõnul poleks kolmele noormehele saatuslikuks saanud avariid juhtunud, kui Seger oleks sõitnud lubatud kiirusega. Ta sõitis aga purjuspäi üle 200 km/h.

Süüdistuse kohaselt sõitis 2002. aastal alkoholijoobes autoroolist tabatud ja selle eest kustumata karistust omanud Seger 13. augustil 2006, olles taas alkoholijoobes, endale kuuluva Honda Civicuga Pärnu - Rakvere - Sõmeru maanteel Vändra vallas Kalmaru küla ristmikul lubatud sõidukiirust ületades vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku peateele vasakpööret lõpetava sõiduautoga Chrysler Vision.

Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid kohapeal Chrysleris olnud 1988. aastal sündinud Tauri, 1984. aastal sündinud Siim ja 1982. aastal sündinud Raino.

Segeri autos kaasreisijana viibinud 1986. aastal sündinud Kristi sai eluohtlikke tervisekahjustusi.

Kriminaalasjale oli liidetud ka Segerile esitatud süüdistus 11. detsembril 2005. aastal Tartus alkoholijoobes sõidukijuhtimise kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles