Palin ja Biden käisid kodulinnades valimas

Jürgen Tamme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demokraatide asepresidendikandidaat Joe Biden.
Demokraatide asepresidendikandidaat Joe Biden. Foto: Reuters / Scanpix

Vabariiklaste presidendikandidaat Sarah Palin ja tema demokraadist rivaal Joe Biden käisid oma kodulinnades Ühendriikidele uut presidenti valimas.


Delaware´i senaator ja demokraatide asepresidendikandidaat Biden käis oma naise Jill Tracy Jacobsiga hääletamas Wilmingtonis asuvas valimisjaoskonnas, vahendas AFP.

Kogenud 65-aastane Biden on olnud aastaid USA senati liige ning tal on märkimisväärsed teadmised rahvusvahelistest suhetest, mistõttu peetakse teda üheks lugupeetavamaks välispoliitikaeksperdiks.

44-aastane vabariiklaste asepresidendikandidaat Alaska kuberner Palin andis oma hääle kodulinnas Wasillas, kirjutas CNN News. Tema tõus asepresidendikandidaadiks üllatas avalikkust, kuid viimased arvamusküsitlused näitavad, et tema sära on hakanud tuhmuma, sest Biden edestab oma vabariiklasest rivaali 12 protsendipunktiga.

Palin ütles ajakirjanikele, et ta loodab kolmapäeval ärgata teadmisega, et just tema osutus valituks uueks USA asepresidendiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles