Pille Lepasalu on alati pidanud eestimaist kurki turvalisemaks kui Hispaania oma ja pole lasknud ennast praegusest e. coli bakteri paanikast mõjutada. Kõrge hind teda ei häiri: vähemalt niikaua kui rahakott seda lubab, eelistab ta eestimaist toidukaupa.
Pille Lepasalu on alati pidanud eestimaist kurki turvalisemaks kui Hispaania oma ja pole lasknud ennast praegusest e. coli bakteri paanikast mõjutada. Kõrge hind teda ei häiri: vähemalt niikaua kui rahakott seda lubab, eelistab ta eestimaist toidukaupa. Foto: Priit Simson

Eilsetel andmetel polnud Eestis veel keegi mürgise kolibakteri tõttu haigestunud, kuid mujal Euroopas oli haigestunud juba 2427 inimest, kellest 23 ehk pisut alla ühe protsendi on surnud.

Kommentaarid
Copy